Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Η Νεκρή Νύφη

Πριν πολλά χρόνια σε ένα χωριό ήταν μια κοπέλα που είχε ερωτευτεί τρελά έναν ο οποίος όμως επειδή δεν είχε μεγάλες γνώσεις ούτε δουλειά που θα έβγαζε πολλά χρήματα, ο πατέρας της δεν τους άφηνε να παντρευτούν. Ώσπου κάποια μέρα μετά από μεγάλο τσακωμό μεταξύ κόρης και πατέρα, την κλείδωσε στην αποθήκη. Εκεί την κρατούσε για ενάμιση μήνα. Όταν την έβγαλε από εκεί αυτή αμέσως πήγε να βρει τον αγαπημένο της.

Στο χωριό της είπαν όμως ότι αυτός είχε παντρευτεί μια άλλη και είχαν φύγει. Αυτό δεν ήταν αλήθεια αλλά ο πατέρας της είχε πει σε πολλούς στο χωριό να της πουν έτσι. Αυτή όταν το άκουσε αυτό τρελάθηκε και έφυγε από το χωριό παίρνοντας μαζί της το νυφικό που θα φορούσε στο γάμο της.

Περπάτησε 15 χιλιόμετρα πιο πέρα που βρισκόταν μία γέφυρα και φορώντας το νυφικό της κρεμάστηκε από ένα δέντρο κάτω από τη γέφυρα. Από τότε λέγεται πως είναι στοιχειωμένη γέφυρα και πως ορισμένες μέρες του χρόνου εμφανίζεται τα βράδια πάνω στη γέφυρα ψάχνοντας τον άντρα που αγαπούσε. Φοράει το ίδιο νυφικό και σταματάει τα αυτοκίνητα ρωτώντας αν τον είδαν. Αν της πουν όχι τους τυφλώνει κάνοντας τους να πέσουν από τη γέφυρα.

Ετικέτες ,

2 σχόλια:

Τη 24 Ιουλίου 2012 στις 11:46 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

PWWWWWW PANTOU ISTORIES ME NUFES..XAXAXA

 
Τη 31 Μαΐου 2019 στις 9:11 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Μάλον για αυτό λενε πως η αγάπη τυφλώνει...

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα