Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Κλάματα Μωρού

Πριν από 60 χρονιά ζούσε σε ένα χωριό της ορεινής Ηλείας μια νεαρή και όμορφη κοπέλα, η Μίνα. Εκείνη την εποχή όλες οι κοπέλες προορίζονταν αποκλειστικά για γάμο ο οποίος γινόταν συνήθως με προξενιό. Όταν λοιπόν έφτασε η ώρα να παντρευτεί κι εκείνη, της παραξένεψαν έναν νεαρό, συμπαθητικό σε εμφάνιση, τον Ανδρέα. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν 4 παιδιά μαζί(Νίκος, Γιώργος, Δημήτρης, Γεωργία).

Όλα κυλούσαν ευχάριστα στην οικογένειά της, ώσπου μια μέρα την επισκέφτηκε η αδερφή της,ονόματι Κατερίνα, η οποία ήταν ακόμη ανύπαντρη. Από την στιγμή που την είδε ο Ανδρέας άρχισε να φέρεται παράξενα. Τελικά, μία κρύα νύχτα του χειμώνα, βίασε την Κατερίνα, η οποία έμεινε έγκυος από τον Ανδρέα. Η Κατερίνα μίλησε στην Μίνα για τα όσα έκανε ο Ανδρέας, τον οποίο η Μίνα απείλησε να τον καταδώσει στην αστυνομία. Έπειτα από αυτό.

ο Ανδρέας ξυλοκόπησε την Μίνα.Όταν γεννήθηκε το παιδί, ο Ανδρέας το πήρε και το έπνιξε στο ποτάμι για να μην μαθευτεί τίποτα στο χωριό.Από τότε, κάθε βράδυ ακούγονται κλάματα μωρού στο σπίτι της Μίνας, η οποία ζει ακόμη με τον Ανδρέα για τα μάτια του κόσμου.

απο joanna
Υ.Γ. Τα γεγονότα συνέβησαν στο χωριό μου.

Ετικέτες

1 σχόλια:

Τη 23 Μαρτίου 2015 στις 6:12 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

kalo

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα