Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Πρόσεχε την Ελαφιώνα

Αυτό το σκηνικό διαδραματίστηκε πριν 17 χρόνια όταν ήμουν μόλις 2 ετών. Μου την είπε μόλις φέτος η μητέρα μου και η αλήθεια είναι πως ψιλοφρικαρα! Στο διπλανό μας σπίτι έμενε και παραμένει ακόμη και σήμερα μια οικογένεια η οποία ήταν φίλοι με τους δικούς μου. Η μητέρα, συνήθιζε να βρίζει του στυλ 'Άι στο διάολο'..το έλεγε αρκετά συχνά.

Ένα βράδυ λοιπόν.. Εμφανίστηκε στον ύπνο της ο "εξ' απόδω" και της είπε ήρθα γιατί με κάλεσες..Η μητέρα να του λέει 'όχι φύγε, δεν σε κάλεσα'..Ο εξ' απόδω της απάντησε : Αυτή τη φορά θα φύγω όμως πρόσεξε το παιδί σου από την Ελαφιώνα!

Εκείνη την στιγμή ξύπνησε. Η Γυναικά όπως ήταν φυσικό δεν κατάλαβε τι εννοούσε. Το πρωί όταν ξημέρωσε, ο γιος της ο Άγγελος, 4 χρόνων τότε, έκανε πολύ υψηλό πυρετό. Οι γονείς του αναγκάστηκαν να τον πάνε στο νοσοκομείο. Εκεί τον εξέτασε μια νοσοκόμα και τους έγγραψε ένα φάρμακο για να το πάρει ο μικρός για τον πυρετό. Πήγαν λοιπόν μετά στο φαρμακείο να πάρουν το φάρμακο. Ο φαρμακοποιός επειδή είχε απορία, καθώς τους έδινε το φάρμακο, τους ρώτησε για ποιον προοριζόταν. Οι γονείς του είπαν πως είναι για τον γιο τους που έχει πυρετό. Ρώτησε λοιπόν ο φαρμακοποιός γεμάτος απορία πόσο χρόνων είναι ο γιος τους και όταν του είπαν πως είναι 4 χρόνων,τους είπε πως αυτό το φάρμακο είναι μόνο για ενήλικες και πως αν το πιει ο μικρός θα πεθάνει! Τρελάθηκαν οι άνθρωποι δεν ήξεραν τι να πουν. Κοίταξαν την υπογραφή της νοσοκόμας και είχε υπογράψει με το όνομα Ελαφιώνα!!

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα