Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Αμερική: Οδηγίες για επέλαση . . Ζόμπι

Τα Κέντρα Πρόσληψης και Ελέγχου Ασθενειών σε ολόκληρη την Αμερική έχουν αφισοκολλήσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες για το τι θα έπρεπε να κάνουμε σε μια επικείμενη επέλαση... ζόμπι, συμβουλεύοντας μας μάλιστα να μην πυροβολήσουμε του απέθαντους!

Μπορεί να γελάτε με αυτά που διαβάζεται, όμως όπως γράφουν στην ανακοίνωσή τους που αναρτήθηκε πρώτα στο διαδίκτυο, όλα είναι πιθανά. Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε κάθε πολίτης να κάνει, είναι να ετοιμάσει ένα βαλιτσάκι με τα είδη ανάγκης, και στη συνέχεια να ψάξει να κατασκηνώσει σε ένα μέρος που δεν θα βρίσκεται κοντά στα σαρκοφάγα πλάσματα.

Βέβαια, πίσω από την άκρως περίεργη και πρωτότυπη αυτή καμπάνια κρύβονται άλλα εξίσου σημαντικά και πιο επίκαιρα προβλήματα, στα οποία ιδίως οι Αμερικάνοι είναι ιδιαίτερα συνηθισμένοι, όπως οι φυσικές καταστροφές. «Υπάρχουν πολλά είδη καταστάσεων ανάγκης για τα οποία θα έπρεπε να είμαστε προετοιμασμένοι» λέει ο ειδικός για τις μολυσματικές ασθένειες Dr Ali Khan.

«Πάρτε για παράδειγμα μια επέλαση ζόμπι. Μπορεί τώρα να γελάτε, αν όμως γίνει κάτι τέτοιο τότε θα χαίρεστε που διαβάσατε αυτό το κείμενο, και ποτέ δε ξέρεις, μπορεί να σας φανεί χρήσιμο και σε μια αληθινή κατάσταση ανάγκης» τονίζει ο Khan. Το άρθρο στο Ίντερνετ είχε τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα που το site «έπεσε» για αρκετές ώρες από την πρώτη κιόλας μέρα.

Σύμφωνα με τις οδηγίες, θα έπρεπε όλοι να έχουμε στο βαλιτσάκι μας απαραιτήτως, νερό, φαγητό, φάρμακα, ραδιόφωνο με μπαταρίες, έναν μικρό σουγιά και κάποια απαραίτητα έγγραφα. Τα ζόμπι, λέξη που προέρχεται από την τελετή βουντού κατά την οποία το σώμα χάνει τη συνείδησή του, έγιναν ιδιαίτερα γνωστά ύστερα από την προβολή της ταινίας του 1968 «Night of the Living Dead».

πηγη protothema.gr

Ετικέτες

1 σχόλια:

Τη 21 Αυγούστου 2022 στις 11:03 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Ο σύζυγός μου με άφησε για να είμαι με μια άλλη γυναίκα μετά από 12 χρόνια γάμου, ταξίδεψε για ένα επαγγελματικό ταξίδι και δεν ήθελε να επιστρέψει ξανά στο σπίτι για να είναι με την οικογένειά του, αναζήτησα βοήθεια όταν συνάντησα τον Dr Ajayi, ένα ισχυρό ξόρκι τροχίσκος. Του εξήγησα την κατάστασή μου και αποκαλύφθηκε ότι ο σύζυγός μου έχει μαγευτεί από την άλλη γυναίκα, γι' αυτό ξέχασε το σπίτι, ο γιατρός Ajayi έκανε ένα ξόρκι και ο σύζυγός μου απελευθερώθηκε από τα δεσμά και είμαι χαρούμενος που επέστρεψε στο σπίτι μετά από 3 χρόνια χωρισμού, εάν χρειάζεστε οποιοδήποτε είδος βοήθειας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Dr Ajayi στο whatsapp / Viber: +2347084887094 ή στο email σας: drajayi1990@gmail.com

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα