Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Η Ιστορία για το σπίτι στην Βασιλίσσης Ολγας

«Το στοιχειωμένο σπίτι της Βασιλίσσης Ολγας είναι πολύ γνωστό στη Θεσσαλονίκη και όποιος τολμάει ας το επισκεφτεί! Εγώ προτιμώ να μην περνάω ούτε απ' έξω. Κανείς ποτέ δεν έχει δει κάποιο φάντασμα εκεί μέσα, αλλά όσοι έχουν μείνει εκεί τη νύχτα ακούνε φοβερούς θορύβους. Οσοι το νοίκιασαν μέχρι τώρα το εγκατέλειψαν από το φόβο τους» γράφει κάποιος σε σελίδα μυστηρίου στο Ίντερνετ.

Το συγκεκριμένο σπίτι λέγεται πως παλιά ήταν αρχοντικό κάποιου Εβραίου. Σήμερα είναι ετοιμόρροπο και δεν κατοικείται, ενώ οι φήμες λένε ότι όσοι πέρασαν το κατώφλι του νύχτα άκουσαν θορύβους από φαντάσματα. Το σπίτι συνοδεύει μια κατάρα που λέει ότι όποιος μείνει εκεεί κινδυνεύει να τρελαθεί, ενώ όποιος προσπαθήσει να το γκρεμίσει ή να το ανακαινίσει κινδυνεύει να πεθάνει.

Λέγεται ότι στο παρελθόν δύο εργολάβοι που το πήραν για να το κατεδαφίσουν πέθαναν, ο ένας από καρδιακή προσβολή και ο άλλος σε τροχαίο. Μια μεγάλη οικογένεια Τσιγγάνων που αγνόησε τις φήμες πήγε να κατοικήσει στο σπίτι και το εγκατέλειψε την πρώτη νύχτα, όταν άκουσαν δυνατούς θορύβους από τα δωμάτια. Για άλλους, ψυχραιμότερους, το σπίτι δεν κατοικείται εξαιτίας ενός ιδιοκτησιακού προβλήματος και όχι εξαιτίας φαντασμάτων.

ΝΙΚΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗΣ
http://www.espressonews.gr/

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα