Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Περισσότερα φαντάσματα λόγω σεισμού!

Μπορεί μία σεισμική δραστηριότητα να προκαλέσει την… παρουσία φαντασμάτων και άλλων παραφυσικών φαινομένων;

Ο ερευνητής παραφυσικών φαινομένων Anton Heyrick υποστηρίζει ότι ο σεισμός της 4ης Σεπτεμβρίου του 2010 που έπληξε την πόλη Canterbury της Ν. Ζηλανδίας είχε σαν αποτέλεσμα να αυξηθούν οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα ηλεκτρονικά μηνύματα προς την ερευνητική του ομάδα, σχετικά πάντα με μαρτυρίες και αναφορές για παραφυσικά φαινόμενα στην περιοχή.

«Οι άνθρωποι μας τηλεφωνούν συχνά και μας αναφέρουν ότι νιώθουν «κάτι» μέσα στο σπίτι τους. Όμως, από τη στιγμή του σεισμού και μετά, οι αναφορές αυτές έχουν γίνει πιο έντονες», αναφέρει ο Heyrick.

Οι περισσότερες περιπτώσεις σχετίζονται με παράξενους ήχους, ενώ ένας άνδρας ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από ένα φάντασμα!

Ο Heyrick υποστηρίζει ότι η δύναμη και η ένταση του σεισμού μπορεί να προκαλέσει την αύξηση κάποιας παραφυσικής δραστηριότητας σε ένα μέρος.

Πολλά παλιά κτίρια και μέρη αυτών (τοίχοι, οροφές, πατώματα, κ.τ.λ.) υπέστησαν ζημιές εξαιτίας του σεισμού, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα -σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές- να… ξυπνήσουν ξεχασμένα πνεύματα και να αυξηθεί έτσι η παραφυσική δραστηριότητα στην περιοχή!

Η ομάδα του Heyrick έχει ήδη πραγματοποιήσει πολλές έρευνες πάνω στις αναφορές αυτές και σκοπεύει να συνεχίσει τις έρευνες πάνω στο ιδιαίτερο αυτό θέμα και σε άλλες περιοχές που θα δοκιμαστούν από τον εγκέλαδο.


Πηγή: http://www.weirdnews.gr

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα