Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Εξωγήινο μωρό στο Μεξικό

Σε ένα χαντάκι σε αγρόκτημα του Μεξικό βρέθηκε το Μάιο του 2007 ένα περίεργο πλάσμα, μία από τις πιο αινιγματικές μορφές ζωής που έχει ανακαλυφθεί ποτέ!

Περίεργο επίσης είναι το γεγονός ότι ο άνθρωπος που ανακάλυψε το συγκεκριμένο πλάσμα το 2007, πέθανε λίγο καιρό μετά υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες... Ο άνθρωπος αυτός διατηρούσε το "μωρό" αυτό στην κατοχή του και μόνο αφότου πέθανε, η χήρα του δέχτηκε να επιτρέψει στον ερευνητή και κυνηγό UFO, Jaime Maussan να το εξετάσει και να πάρει δείγματα.

Ο ερευνητής πραγματοποίησε δοκιμές στο μυστηριώδες πλάσμα παίρνοντας δείγματα από τα οστά του, τα μαλλιά και το δέρμα του και τα έστειλε σε 4 διαγνωστικά εργαστήρια που διαθέτουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους ιστολογικών και κυτταρικών εξετάσεων. Έλα όμως που οι απαντήσεις δεν ήταν και τόσο κατατοπιστικές μιας και το DNA του "μωρού" απεφάνθησαν ότι είναι άγνωστο και δε μπορεί να συσχετιστεί με οποιοδήποτε ζωντανό οργανισμό υπάρχει στη γη! Ακόμα, διαπίστωσαν ότι τα μάτια του, το μυαλό του και τα αυτιά του είναι μεγαλύτερα από ό,τι σε άλλα πρωτεύοντα θηλαστικά. Άρα;;;

Όλα οδηγούν στο ότι το "μωρό" αυτό δεν είναι γήινο, αλλά εξωγήινο, όπως πιστεύει και ο ερευνητής Jaime Maussan, ο οποίος θέλει να προχωρήσει και σε περαιτέρω έρευνες επί του συγκεκριμένου.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστώσει ότι "ο ιστός του στεγνώνει πολύ γρήγορα και δεν αποσυντίθεται". Επίσης, ο ερευνητής πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα μια αποκαλυπτική φωτογραφία από το παράξενο πλάσμα την οποία είχε τραβήξει ο αγρότης που το είχε ανακαλύψει το Μάιο του 2007. Εδώ θα είμαστε για να τη δούμε και να σας τη δείξουμε. Και είμαστε τόσο περίεργοι όσο κι εσείς...

Πηγή: http://allostyle.blogspot.com/

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα