Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Κατάρα στο Χωρίο

Αρκετοί ίσως ανατριχιάσουν με την ιστορία μου και άλλοι πάλι μπορεί και να γελάσουν. Πρόκειται για ένα θρύλο που είναι πέρα για πέρα αληθινός. Κάπου πολύ μακριά από εδώ βρίσκεται ένα παλιό εγκαταλελειμμένο παλάτι όπου τον μεσαίωνα κατοικούσε μια αρχοντική οικογένεια. Οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν υπέροχες και ζούσαν αρμονικά. Ώσπου μια μέρα παράξενα πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν...



Είχε πέσει μια βαριά θανατηφόρα επιδημία σε όλη την χώρα και πέθαιναν όλοι οι κάτοικοι σιγά σιγά. Κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει πως είχε εμφανιστεί αυτή η ασθένεια. Όμως όπως είναι φυσικό επειδή η μοίρα επιφυλάσσει μεγάλα και άγνωστα παιχνίδια και δεν ξεχωρίζει πλούσιους και φτωχούς η μικρή κόρη της οικογένειας που ζούσε στο παλάτι αρρώστησε βαριά.

Οι γονείς της έφεραν τους καλύτερους γιατρούς αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα. Και δεν ήταν μόνο αυτό, η συμπεριφορά της άρχισε να αλλάζει από καλό κορίτσι, άρχισε να συμπεριφέρεται πολύ παράξενα και έβριζε τους πάντες. Άρχισε να βεβηλώνει το κάστρο, να σκοτώνει φρουρούς και ζώα και να καταστρέφει ότι έβρισκε μπροστά της. Κάνεις όμως δεν την υποψιαζόταν μιας και βρισκόταν στο κρεββάτι του πόνου.

Μια νύχτα λοιπόν σκότωσε ολόκληρη την οικογένειά της. Αποκεφάλισε τον αδελφό της και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους γονείς της. Όσο για την αδελφή της αυτήν… την έκαψε ζωντανή. Έπειτα η ίδια αυτοκτόνησε με το τσεκούρι σφάζοντας τον εαυτό της. Οι κάτοικοι που είχαν παραμείνει ζωντανοί έφυγαν “αρον-αρον” από το χωριό αφού άρχισε να διαρρέει πως πολλές κατάρες, δαιμόνια και κακό υπήρχε εκεί. Ακόμα το χωριό αυτό υπάρχει ερημωμένο όπως το είχαν αφήσει οι κάτοικοι του.

Δείτε όλες της Τρομακτικές μας Ιστορίες στον Κατάλογος Ιστοριών
Πηγή: Facebook Group Tromaktikes istories

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα