Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Το φάντασμα νοικοκυρά

Κάποτε ήταν μια γυναίκα η κυρία Α. η οποία έμενε σε ένα χωριό της Κεντρικής Ελλάδας. Μια μέρα λοιπόν, αφού είχαν φάει το μεσημεριανό μαζί με την οικογένεια της, άρχισε και έπλενε τα άπλυτα πιάτα. Σε κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο και άφησε το πλύσιμο των πιάτων στη μέση. Αφού τελείωσε το τηλέφωνο πήγε να συνεχίσει το πλύσιμο των πιάτων, αλλά παρατήρησε πως είχε γίνει το εξής περίεργο, όταν πήγε να σηκώσει το τηλέφωνο πήρε μαζί της αφηρημένη και κάποια άπλυτα πιάτα τα οποία τα είχε ακουμπήσει σε μια γωνία του σπιτιού δίπλα στο τηλέφωνο. Τα πιάτα αυτά από άπλυτα ήταν πλυμένα. Βέβαια δεν έδωσε καμία σημασία στο περιστατικό γιατί σκέφτηκε πως τα πιάτα που είχε ακουμπήσει εκεί ήταν ήδη πλυμένα.

Μετά από μερικές μέρες το περιστατικό αυτό επαναλήφθηκε και τότε της κίνησε την περιέργεια για το τι γίνεται. Για να διαπιστώσει όμως πως γίνεται κάτι περίεργο επανέλαβε μόνη της εσκεμμένα όλη την διαδικασία, δηλαδή, έπαιρνε άπλυτα πιάτα και τοποθετούσε σε εκείνο το συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού της. Αφού λοιπόν διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά απευθύνθηκε σε ειδικούς όπως στον ιερέα της ενορίας της καθώς και σε ερευνητές ανεξήγητων φαινομένων. Αυτοί διαπίστωσαν πως υπήρχε ένα φάντασμα μέσα στο σπίτι.

Έτσι λοιπόν άρχισε και η γυναίκα να ψάχνει τη ιστορία του σπιτιού και βρήκε ότι πριν πολλά χρόνια είχε πεθάνει εκεί μέσα μια γυναίκα από ανεξήγητα αίτια. Οπότε η γυναίκα αντί να καταφύγει σε εξορκισμούς και σε άλλες τέτοιες περίεργες ιστορίες αποφάσισε να κάνει κάτι εντελώς πρωτότυπο. Έκλεισε τον χώρο αυτό του σπιτιού και έφτιαξε ένα ξεχωριστό δωμάτιο μόνο για το πνεύμα που υπήρχε εκεί. Αυτό έχει ξαναγίνει άλλη μια φορά σε χώρα του εξωτερικού όπου κάποιος έφτιαξε ένα ολόκληρο οίκημα για να μείνει ένα πνεύμα που υπήρχε μέσα στο σπίτι του.

Δείτε όλες της Τρομακτικές μας Ιστορίες στον Κατάλογος Ιστοριών

Ετικέτες

1 σχόλια:

Τη 2 Μαρτίου 2015 στις 3:28 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχ...εφτιαξε ενα χωρο με πολλά σφουγγάρια κ πολυ ava....με τον καιρο πλεον αφηνει κ μια ηλεκτρικη σκουπα κ ενα ξεσκονοπανο...

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα