Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Μια Ιστορία από την Κοζάνη

Κάποτε υπήρχαν 2 φίλες. Λοιπόν η θεία της μιας φίλης είχε πεθάνει εδώ και χρόνια,αυτή είχε ένα γιο αλλά την νύφη της δεν την χώνεψε ποτέ. Όταν πέθανε ο άντρας της επικοινωνούσε μαζί της και την καλούσε στο σπίτι τους (η θεία μόλις πέθανε ο άντρας της έφυγε από εκεί). Επίσης επικοινωνούσαν μεταξύ τους συγκεκριμένα στο υπόγειο.

Πέρυσι είχαν πάει οικογενειακός στο σπίτι της θείας και του θείου που βρισκόταν στην Κοζάνη (η θεία είχε ήδη πεθάνει). Εκεί πήγαν η μία φίλη με τον άντρα της και το παιδί της και ο γιος και η νύφη της θείας,καθώς και το κοριτσάκι τους.


Το βράδυ που έπεσαν για ύπνο,ακούστηκαν βήματα στην εξωτερική σκάλα του σπιτιού και οι παντόφλες της πεθαμένης (της θείας) που της έσερνε όπως όταν ζούσε. Μετά ακούστηκε η πόρτα να ανοίγει και η νύφη ένιωσε δύο αόρατα παγωμένα χέρια να προσπαθούν να την πνίξουν. Εκείνη (η νύφη) έριξε με το χέρι της κάτι από το κομοδίνο και ξύπνησε το κοριτσάκι της που κοιμόταν δίπλα και άνοιξε το φως(το κοριτσάκι). Μετά ακούστηκε πάλι η πόρτα να κλείνει δυνατά. Το θέμα είναι ότι όλοι την άκουσαν και δεν ξανά πατάνε εκεί!!!

Δείτε όλες της Τρομακτικές μας Ιστορίες στον Κατάλογος Ιστοριών

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα