Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Αστικοί Μύθοι: Ειλικρινής κλέφτης

Ένας τύπος πήγε να αγοράσει τσιγάρα απο ένα μάρκετ. Θεώρησε οτι θα ήταν ακίνδυνο να αφήσει ξεκλείδωτο το αμάξι του μιας και δε θα αργούσε πάνω απο λίγα λεπτά. Μόλις βγήκε απο το αμάξι είδε οτι του το είχανε κλέψει και μάλιστα είχε ξεχάσει και το πορτοφόλι του μέσα. Έκανε αναφορά στην αστυνομία και γύρισε στο σπίτι του και είπε τι συναίβει στη γυναίκα του.

Μετά απο μια ή δυο μέρες καθώς γύρισε στο σπίτι του απο τη δουλειά (με νοικιασμένο αυτοκίνητο), είδε το αμάξι του σταθμευμένο στο δρόμο. Πρόσεξε οτι δεν είχε τη παραμικρή ζημιά. Στη θέση του οδηγού υπήρχε ένας φάκελος, τον άνοιξε και διάβασε το γράμμα. Ο κλέφτης του ζητούσε συγνώμη που του στέρησε το αμάξι αλλά υπήρχε ένα ζήτημα ζωής και θανάτου. Φοβόταν να εμφανιστεί αλλά για να δείξει τη μετάνοιά του, του άφησε εισητήρια ράκμπυ για το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπου έπαιξαν οι Mets. Ο ίδιος που ήταν φανατικός των Mets ένιωσε τόση ικανοποίηση που έτρεξε μέσα στο σπίτι του για να πεί τα νέα στη οικογένειά του. Η ημέρα του αγώνα έφτασε και ολόκληρη οικογένεια πήγε στο γήπεδο για να τον απολαύσει.

Όταν όμως επιστρέφουν στο σπίτι τους αρκετές ώρες αργότερα, διαπιστώνουν οτι δεν είχε μείνει τίποτα. Όλα τα έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές είχαν κλαπεί. Και έτσι έχει η ιστορία: Το αρχικό σχέδιο ήταν να διώξει τον ιδιοκτήτη απο το σπίτι του λίγες ώρες ώστε να το ανοίξει με τα κλεμένα κλειδιά και να το αδειάσει. Ο κλέφτης απο το μεγάλο αυτοκόλλητο Mets που είδε στο παμπρίζ κατάλαβε οτι ο ιδιοκτήτης ήταν φίλαθλός τους, απο τα χαρτιά της ασφάλειας είδε τη διεύθυνση του σπιτιού και απο το πορτοφόλι τις φωτογραφίες των δυο παιδιών, έτσι γνώριζε και πόσα εισητήρια να αγοράσει.

Πηγή: http://urbanlegends.gr/

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα